fredag 15 augusti 2008

Förberedelser I like

Ibland är det gott att handla. Förbereder inför födelsedagsmiddag med familjen imorgon. Hey, alla fem kommer vara hemma samtidigt. Brace yourself's!

8 kommentarer:

Marie sa...

Kattens egen fölsedag?

Hannahbejb sa...

Men åh, jag är inte alls bitter att jag inte innehar några html-kunskaper, eller vad det nu är som krävs för att bloggen helt plötsligt ska se ut så här. Mård har också en alldeles för snygg blogg! Dessutom finns det inga som helst möjligheter för min amningshjärna att lära sig sånt, det är sant att man inte är lika med som man brukar. Mys med middag med hela familjen samlad!

Mård sa...

hannahbejb: Du behöver inte kunna en bokstav html för att fixa en snygg header (rutan längst upp med bloggens namn). Den gör du i photoshop eller liknande program och väljer istället för bloggers egna om du går in på layout. Samma sak med footer (bild el mönster längst ned på sidan).

KatBat sa...

marie: Well, jo det är det liksom. Men några dagar för tidigt. Just iår tänkte jag att det skulle firas för en gångs skull.

hanna: Ja, du har ju redan fått svar av wonder-mård, det går ju som sagt att piffa utan kunskaperna. För jag besitter dom sannerligen inte alls. Fick massa hjälp från ovan nämnda bloggmästarinna samt Doktoranden som faktiskt kliade sönder sin hårbotten litegrann! Hihi, jag har satt folk i arbete. =)

mård: Tror no gdet får bli en liten footer också snart. Hihihi, nu är man i gasen så säg. Dock irriterar det mig att headern är sned. Sned.

Fru K sa...

Nu får jag feeling, kanske skulle skapa mig en ny tjusig header? Får se hur länge min förkylning varar, utan den blir det nog inte mycket gjort framför datorn. Nåväl, din header är fin!
Och grattis på födelsedagen, eller i förskott!

Fredrik sa...

Driftar mig till att önska stort grattis på födelsedagen!

KatBat sa...

fru k: Menar du nu att dn förkylning kanske gör att du börjar skriva lite igen? Det vore fint tycker jag! Tack för komplimangen förresten! Headern blir lycklig.

doc: Du kan få önska det idag på fuskfödelsedagen och så en gång till på den riktiga=) TACK!

Marie sa...

Ey, grattis på alla födelsedagarna! :)