måndag 18 februari 2008

Nämen! Det var ju inte omöjligt..

Sverker Jern har inte bara skrivit en fantastisk EKG-bok. Han är lärare också. Hejja hejja! Varför har jag genomlidit 8 h totalt förrvirrande och oförståeliga föreläsningar med en annan föreläsare jag icke nämner vid namn när SJ lär oss detta på 2 h? Och EKG känns ju enkelt helt plötsligt, och ganska roligt!

5 kommentarer:

Hannahbejb sa...

Men åh vad bra! Då ser jag fram emot den föreläsningen, känner att det behövs. Vadå vänsterställda elaxlar? Skrämmande hur många timmar vi tragglade EKGt och hur lite som fastnade. Som tur är hade vi bra EKGundervisning på AIM som lite har fastnat ändå. Tack och lov.

Anonym sa...

Har ni inga bra EKG simulatorer?

KatBat sa...

hanna: ja, det var inte ok de där 8 timmarna....eller vänta, jag har fått höra att er kurshalva hade en annan och inte alls den katastrofala föreläsare på ekg som vi hade....Hoppas Sverker gjorde saken tydligare=)

dtk: Jo, ett nytt program som Sverker himself just varit med att konstruera. Mkt bra. Mkt effektivt. Mkt roligt. Nörd är jag.

Marie sa...

Aaaaaaaaaaaaaaaahrg! Jerns bok var omöjlig att få tag på när det var högaktuellt, man fick istället ägna sig åt diverse obegripliga och skitdåliga böcker/nätsidor och föreläsningar och kommer av den anledningen att ALLTID ha en tagg i sidan till EKG-kunskaper. (Ja, det känns så, och så låter det som en himla bra ursäkt.)

Men. Finns Jern-boken att uppbringa nu igen, då är det faktiskt en av de investeringar jag tänker prioritera.

KatBat sa...

mårr: jag har guld i bokhyllan. Moahaha, and soon du också!