måndag 10 mars 2008

Möglosch möglisch

Ett antal kandidater skulle göra pricktest på varandra. Kat talar vitt och brett om att hon inte är allergisk mot något. Ingen annan i hennes familj heller. Men ack schå ack schå; helt out of the blue får hon en röd prick. Ett plus för aspergillus, mögelsvamp. Jo ja tackar ja.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Det kan man ju nästan vara glad över att vara allergisk mot. Av alla allergier som finns så borde den vara en av de bättre, för mögel vill man ju ändå inte ha i närheten...

Och vilken fin fin fin bild du har!!

Anonym sa...

Om det inte är mögel som i mögelost? Men det kanske inte är en svamp... Jag är inte så haj på det här med mögel.

KatBat sa...

karin: näh, det känns som en ok allergi, speciellt med tanke på att jag aldrig kännt av den. Och tack tack för bildkomplimangen *blush blush*

emma: näh, ost är mitt liv så då hade jag blivit förkrossad. Aspergillus är också en mögelsvamp, men av annan sort än ostvarianten. puh. mest i hus å sånt tror jag.

KatBat sa...

emma: förresten, vilken emma är du? =)

Hannahbejb sa...

Håhåjaja. Potta/hink får det bli. Kallar naturen så gör den! Skönt att det bara var aspergillus du reagerade mot ändå. Jag missade det momentet men skickade faktiskt efter min journal från barnmottagningen och på tidigare pricktest har jag reagerat på typ allt.